Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Oehlbach komt met high-end Carb Connect HDMI kabels

Geschreven door
Geplaatst op22 december 2010, 21:42 Categorie3D

Oehlbach voegt nieuwe HDMI kabels toe aan haar XXL serie, de Carb Connect HDMI kabels. Deze kabels zijn gemaakt van HPOXX monokristallijn koper en bevatten een geavanceerde afscherming voor straling van buitenaf.

De nieuwe Carb Connect HDMI kabels zijn te gebruiken voor alle nieuwe technieken zoals 3D, 4K (Quad HD), ARC (Audio Return Channel), Ethernet, Deel Color, x.v. Color en alle HD audio formaten. Volgens Oehlbach moeten deze kabels hét verschil maken in menig home cinema systeem.

De connectoren van de kabels zijn compleet van metaal gemaakt en 24 karaats verguld waardoor het zeer duurzame kabels zijn zonder kwaliteitsverlies. De Carb Connect HDMI kabels zijn te koop in lengtes van 75 centimeter tot 5 meter en 10 centimeter. De prijzen beginnen bij 94,95 euro en eindigen bij 319,95 euro.

Koop nu een high-end RU Connected HDMI kabel

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.