Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

LG ST600 Smart TV Upgrader brengt DLNA, apps, en een web browser naar ‘oude’ TV’s

Geschreven door
Geplaatst op30 december 2010, 22:00 CategorieAccessoires

Als je een van LG’s nieuwste HD TV’s koopt kom je vrijwel zeker een sticker tegen met de tekst “Smart TV” erop, welke je verzekert van de internet connectie en compatibiliteit. Maar, als je nog steeds staart naar een beeldbuis van een tijdje geleden of zelfs een ‘oude’ LCD TV die nog niet voorbij zijn ‘te bekijken voor’ datum is, dan heb je een soort van set-top-box nodig om toegang te krijgen tot het internet zonder van je bank af te komen.

Natuurlijk heeft LG ook aan jullie gedacht en om deze reden de ST600 sidekick voor oudere TV’s gepresenteerd. Deze box voegt DLNA (draadloze streaming in je thuisnetwerk), Video-On-Demand, applicaties en een web browser toe aan je TV. We hebben nog geen prijzen van LG te horen gekregen, maar dat zal na of tijdens de CES wel veranderen. De verwachting is dat de ST600 in het 2e kwartaal van 2011 in de winkels moet liggen.

prijsvergelijking
vergelijk


Bekijk ons Home cinema kopen overzicht voor links naar alle home cinema producten

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.