Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

GenosTV gaat Cyclops universele afstandsbediening tijdens CES 2011 demonstreren

Geschreven door
Geplaatst op17 december 2010, 23:20 CategorieAccessoires

Één ding is zeker; het is geen Harmony. GenosTV, een klein dochterbedrijf van de ShambroWest Corporation, wil volgende maand tijdens de CES indruk gaan maken, primair door het demonstreren van werkende prototypes van een afstandsbediening die sinds afgelopen juni beperkt te rondgaat. Het rare geval hierboven, waar je waarschijnlijk steeds naar aan het staren bent, wordt omschreven als de Cyclops Multifunction Universal Controller. We weten niet of deze universele afstandsbediening werkt op infrarood of Bluetooth (of beiden), maar dat zullen we volgende maand wel uitvinden.

Het bedrijf zal zijn tijd in Vegas ook gebruiken om contacten te leggen met de grote TV fabrikanten, waarschijnlijk om een leuke deal te sluiten met de Sonys, Samsungs en Panasonics van deze wereld. We moeten zeggen; de interesse is gewekt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.