Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

DivX TV gelanceerd voor LG apparaten met internet verbinding

Geschreven door
Geplaatst op8 december 2010, 22:31 CategorieBlu-ray

DivX heeft aangekondigd dat haar web TV portaal, DivX TV, vanaf heden live is. Tijdens de CES 2010 werd er flink over geroepen, maar tot op heden hadden we er niks meer van vernomen. De dienst wordt nu alleen nog in de VS gelanceerd, maar Europa in ergens in 2011 aan de beurt. Er zijn ongeveer 10.000 video’s beschikbaar op DivX TV en deze kunnen bekeken worden via LG apparaten met een internet verbinding.

De LG apparatuur in kwestie is: BD550, BD570 en BD590 Blu-ray spelers en LHB335, LHB535 en LHB975 home cinema systemen. Op DivX TV kun je onder andere film trailers, business nieuws en entertainment video’s vinden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.