Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Yamaha komt met BD-A1000 universele Blu-ray speler

Geschreven door
Geplaatst op2 november 2010, 21:30 Categorie3D

Yamaha heeft deze week haar eerste universle Blu-ray speler gelanceerd, de BD-A1000. In eerste instantie is het model gemaakt voor de USA en bevat het features als Netflix, Blockbuster,YouTube en Internet video streaming. Yamaha heeft naar eigen zeggen veel aandacht besteed aan de interactiviteit van de BD-A1000, wat moet resulteren in een krachtige netwerk speler met onder meer DLNA, een internet portal, BD-Live en BonusView.

Ook moet het qua beeldkwaliteit en audio kwaliteit helemaal goed zitten volgens met merk aangezien de meest recente technieken gebruikt zijn. Het design is verder afgesteld op de Yamaha Aventage serie receivers om zo een mooi samenspel te cremeren.

Andere specificaties van de BD-A1000 zijn onder andere HD audio decodering (DTS en Dolby HD), 1080/24p weergave, 7.1 kanaals analoge uitgangen, weergave en afspelen van WMV, AVCHD, JPEG (HD), MP3 en WMA bestanden en de aansluitmogelijkheid voor een USB apparaat. Een mooie toevoeging is dat er binnenkort ook een update uit zal komen voor 3D weergave.

In Amerika gaat de BD-A1000 de deur uit voor ongeveer 700,00 dollar. Waarschijnlijk zullen pas over een tijdje op de Europese markt tegenkomen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.