Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Teufel introduceert Consono home cinema serie

Geschreven door
Geplaatst op9 november 2010, 16:13 CategorieHome cinema sets

Teufel introduceert de Consono serie, diverse home cinema speaker sets voor een instapprijs. Met de nieuwe Consono sets biedt Teufel ook audio- en filmliefhebbers met een beperkt budget de mogelijkheid, volgens het merk zelf, kwaliteit in huis te halen.

De compacte Consono 15, Consono 25 en Consono 35 home cinema luidspreker sets zijn een oplossing voor diegene onder ons die zijn huidige luidsprekers, meegeleverd met bijvoorbeeld een home cinema set, wil upgraden of voor diegene die juist op zoek is naar een simpel maar kwalitatief starter systeem.

Teufel Consono 15 home cinema set

De Consono 15 is de kleinste variant uit de serie, een compacte set voor de kleinste kamers. De vijf satelliet speakers verzorgen het surround geluid en de 100 Watt RMS subwoofer met 200 mm bass driver moet zorgen voor het bass geluid. De Consono 15 is geschikt voor kamers tot 20 m² en kost 159,00 euro.

Teufel Consono 25 home cinema set

De Consono 25 bestaat uit vier 2-weg satelliet speakers, één horizontale center speaker met een extra mid-range driver en dezelfde 100 Watt subwoofer als de Consono 15. De Consono 25 is compatibel met iedere gangbare AV receiver/versterker en geschikt voor ruimtes tot 25 m². De 5.1 Consono 25 home cinema set is verkrijgbaar in hoogglans zwart voor 199,00 euro.

Teufel Consono 35 home cinema set

Het topmodel uit de Consono serie is de Teufel Consono 35 (bovenste afbeelding), een 5.1 home cinema speaker set. De vijf identieke 2-weg satelliet speakers met dubbele mid-range drivers leveren volgens Teufel een zeer heldere spraak- en muziekweergave, terwijl de 100 Watt RMS subwoofer met 250 mm bass driver ruimtes tot 30 m² vult met krachtige lage tonen. De Consono 35 is verkrijgbaar in glossy zwart voor 299,00 euro.

Kijk voor meer informatie op de website van Teufel

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.