Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sony komt met nieuwe serie High-Speed HDMI kabels

Geschreven door
Geplaatst op2 november 2010, 21:19 Categorie3D

Sony heeft een nieuwe lijn High-Speed HDMI kabels gelanceerd. Het werd tijd voor een nieuwe lijn van het merk aangezien de technologische ontwikkeling ook niet stilgestaan heeft. Met de nieuwe kabels kun je onder meer gebruik maken van het doorsturen van hogere resoluties, het doorsturen van 3D signalen, een Audio Return Channel (ARC) en Ethernet mogelijkheden.

De nieuwe High-Speed HDMI kabels van Sony komen in afmetingen van 1 tot 10 meter en beginnen bij een adviesprijs van 20,00 euro. De langste kabel van 10 meter heeft een adviesprijs van 159,99 euro. Naast de gewone HDMI kabels  komt Sony ook met HDMI kabels met een draaibare hoek in de aansluiting. Op deze manier kun je kabels makkelijker aansluiten op moeilijk bereikbare plaatsen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.