Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Samsung gaat in 2011 voor Google TV

Geschreven door
Geplaatst op18 november 2010, 14:51 CategorieLcd en led tv's

Sony was de eerste die Google TV wist te implementeren in haar Internet TV’s en nu zijn er hardnekkige geruchten dat Samsung het tweede TV merk zal zijn dat gebruik gaat maken van Google TV in haar producten. Volgens Bloomberg zal Samsung binnenkort een nieuwe lijn HD TV’s presenteren die de geïntegreerde Google TV functionaliteit bieden. Alhoewel er verder geen details bekend zijn kunnen we er wel vanuit gaan dat de TV’s gebruik maken van Intel processoren, wat geen groot nieuws is natuurlijk.

Het artikel van Bloomberg laat weten dat de presentatie van de nieuwe HD TV lijn ergens in januari plaats zal vinden, wat toevalligerwijs samenhangt met de grootste elektronica show ter wereld in Las Vegas, de CES 2011. We wachten weer af..

 • Delen:

Reacties

 1. Google TV
  30 juli, 2011 om 21:00

  Iemand enig idee wanneer Google TV in Nederland beschikbaar wordt?

  • Martijn
   30 juli, 2011 om 21:51

   Voorlopig niet. Google heeft het in de VS nog niet eens op orde. Op zijn vroegst eind 2012.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.