Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Draadloos HD materiaal streamen met Netgear

Geschreven door
Geplaatst op10 november 2010, 16:09 Categorie3D

Een groot nadeel van alle technische ontwikkelingen en de daaruit voortvloeiende nieuwe producten is het aantal kabels wat je door de huiskamer moet trekken om optimaal van je beeld en geluid te kunnen genieten. Netgear heeft hier een oplossing voor bedacht in de vorm van de 3DHD Wireless Home Theater Networking Kit. Met dit nieuwe systeem kunnen Full HD signalen en 3D signalen draadloos gestreamed worden van de bron naar het display.

Ook het gebruik van ethernet kabels, die vaak gelegd moeten worden aangezien de kabelaansluiting of de router niet in de buurt staat, is niet nodig. De draadloze 3DHD techniek van Netgear zorgt ervoor dat bekabeling niet meer nodig is. Ook kunnen er meerdere HD streams tegelijkertijd verstuurd worden, waardoor je dus 3D signalen (twee HD streams) ook gemakkelijk draadloos kunt overbrengen. De vier ingebouwde zenders en ontvangers (4×4 MIMO) zorgen ervoor dat er geen data verloren gaat; zelfs niet door meerdere muren heen.

Space Time Block Coding (STBC) zorgt ervoor dat er geen datapakketjes verloren gaan, wat je terugziet in een beeld van hoge kwaliteit, zoals de bron het uitstuurt. De 3DHD Wireless Home Theater Networking Kit WNHDB3004 bestaat uit twee 3DHD Wireless Home Theater Adapters (WNHD3004). De ene adapter moet worden aangesloten op de router of gateway en de andere in de nabijheid van het home cinema apparaat. Er kunnen tot vier met Ethernet-poorten uitgeruste media apparaten worden aangesloten zoals HD TV’s, Blu-ray spelers, game consoles, digitale video recorders, set-top-boxes, digitale media adapters en computers.

De 3DHD Wireless Home Theater Kit is wordt vanaf deze maand in de winkels verwacht.

prijsvergelijking
vergelijk


Bekijk ons Home cinema kopen overzicht voor links naar alle home cinema producten

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.