Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Allesoverhomecinema.com wordt HomecinemaMagazine.nl

Geschreven door
Geplaatst op6 november 2010, 3:57 CategorieAlgemeen

Zoals je wellicht zult zien is vanaf vandaag is onze compleet vernieuwde website online! Maar, niet alleen het design is flink veranderd, ook de domeinnaam hebben we aan een modernisering onderworpen. Vanaf heden heet onze website dan ook HomecinemaMagazine.nl. Voor jou als bezoeker zal er weinig veranderen, behalve dan een makkelijkere en aantrekkelijkere website.

We horen graag jullie feedback over het nieuwe design en de nieuwe lay-out, want verbeter punten zullen er altijd blijven. Blijf onze website in de gaten houden, want wij geven nog steeds als eerste het meeste home cinema nieuws en de beste home cinema reviews!

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.