Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Wil jij een web browser op je TV?

Geschreven door
Geplaatst op30 oktober 2010, 17:13 CategorieLcd en led tv's

Het duurt niet lang meer over Google gaat zich ook concreet mengen in de strijd om het TV kijken in de huiskamer met haar nieuwe Google TV. Google laat met deze nieuwe service aan iedereen zien hoe het surfen op het internet via een TV moet. Maar, wij vragen onszelf af; wil de consument wel op het internet surfen op haar TV?

Recente onderzoeken hebben aangetoond dat meer en meer mensen op het internet surfen terwijl ze TV aan het kijken zijn, dus het samen gebruiken van de twee functies is niet de vraag. De vraag is of je liever een secundair apparaat als een tablet of laptop wilt gebruiken om te surfen terwijl je op de achtergrond gewoon TV kunt kijken, of wil je de TV kanalen in een klein venstertje en de rest van de TV gevuld met een browser?

Laat het ons via onderstaande poll weten. Mocht je een reactie willen geven dat dit onderaan het bericht.

[poll id=”19″]

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.