Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sony Google TV details en prijzen

Geschreven door
Geplaatst op9 oktober 2010, 15:39 CategorieDigitale tv

Eind vorige maand berichtten we al dat Sony op 12 oktober komt met de officiële lancering van haar Google TV, maar nu zijn er al wat details uitgelekt, waaronder de prijzen en beeldformaten. Het zijn geen officieel bevestigde feiten, maar de ervaring leert ons dat we er niet ver naast zullen zitten.

Waarschijnlijk bevatten de Sony Google TV’s een Intel processor op de ‘computer functies’ en de web functies uit te voeren. De waarschijnlijke formaten zijn een 24 inch (NSX-24GT1), 32 inch (NSX-32GT1), 40 inch (NSX-40GT1) en 46 inch (NSX-46GT1) model.

De kosten voor de TV’s zullen naar alle waarschijnlijkheid niet meevallen. Verwacht wordt dan ook dat de 46 inch versie ongeveer 1.900 dollar zal gaan kosten. De 40 inch versie wordt nu gezet op 1.500 dollar en de 32 inch versie op 1.300 dollar. De informatie over de 24 inch versie is nog niet bekend.

We wachten 12 oktober nogmaals even af voor de bevestiging vanuit Sony.

UPDATE:
Volgens een anonieme insider bij Sony schijnen de prijzen niet te kloppen. Of dit wel een betrouwbare bron is valt nog te bezien, maar we hopen natuurlijk op lagere prijzen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.