Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Samsung onthult eerste Smart TV hands-on winkel

Geschreven door
Geplaatst op25 oktober 2010, 20:00 Categorie3D

Samsung Electronics heeft in Suwon, Zuid-Korea haar eerste Smart TV hands-on winkel geopend in het Samsung Digital Plaza. Deze nieuwe winkel biedt de consument (potentiele koper) de mogelijkheid om de features en mogelijkheden van Samsung AV producten te ervaren voor de aankoop. Volgens Samsung geeft ze de consument zo toegang tot ‘Smart Lifestyle’. Features en functies die je in de winkel kunt ervaren zijn onder meer 3D content, social network diensten, All Share technologie en vele applicaties van de Samsung App Store.

Daarnaast bevat de winkel ook een ‘Choice Zone’ waarin consumenten een goede keuze voor hun AV product kunnen maken. De klant krijgt hier de mogelijkheid om de juiste TV te vinden tussen alle mogelijkheden als Full HD 3D TV’s, HD TV’s, design TV’s en Smart (internet) TV’s. Helaas wordt er in de winkel geen popcorn en fris geserveerd.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.