Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Philips komt met groene Econova LED TV

Geschreven door
Geplaatst op31 oktober 2010, 12:38 CategorieLcd en led tv's

De TV’s van tegenwoordig lijken allemaal wel op elkaar, zeker die van de grotere merken. Ook komen de schermen vaak nog uit dezelfde fabrieken. Het enige verschil wat je soms nog ziet is de merknaam die erop staat. Philips wil zich nu weer gaan onderscheiden en komt met een nieuwe ‘groene’ TV, genaamd de Econova LED TV.

De 42 inch Econova zit vol met nieuwe ‘groene’ features, heeft maar 40 Watt aan stroom nodig in eco-mode en is gemaakt van gerecycled aluminium. Ook heeft de TV een 0 Watt modus wanneer deze uit staat. Slaapverwekkend? Een beetje wel. Minder slaapverwekkend is de afstandsbediening die bij de TV geleverd wordt. Deze wordt aangestuurd door kleine zonnepanelen dus de batterijen hiervoor zijn verleden tijd. Verder is er nog weinig bekend over de afstandsbediening, maar het hopelijk houdt hij het langer uit dan de gemiddelde multi-device-control afstandsbediening. Een klein nadeel is wel dat je de afstandsbediening bij een raam moet leggen om op te laden wanneer je een donkere kamer hebt.

prijsvergelijking
vergelijk


Bekijk ons Home cinema kopen overzicht voor links naar alle home cinema producten

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.