Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Marantz lanceert AirPlay gecertificeerde producten

Geschreven door
Geplaatst op10 oktober 2010, 21:28 CategorieReceivers

Met een aantal producten van Marantz is het vanaf heden mogelijk om muziek uit je iTunes bibliotheek draadloos te beluisteren. Via een ‘feature upgrade’ kunnen vier geselecteerde AV componenten van het merk de AirPlay feature gebruiken om muziek draadloos vanaf een Apple computer of laptop te ontvangen.

Vanaf nu heb je dus geen last meer van ingewikkelde draadloze mogelijkheden of vervelende kabels. Via het thuisnetwerk wordt alle muziek, plus de achtergrond informatie en album art, op een simpele manier beschikbaar gemaakt. De AirPlay feature is een wereldprimeur, want tot op heden was deze uitsluitend beschikbaar op producten zoals de Apple AirPort Express.

De feature is in november beschikbaar en is te verkrijgen via een firmware upgrade (49 euro) die via de Marantz website beschikbaar wordt gesteld. De volgende Marantz modellen zijn voorzien van deze AirPlay-certificering: SR7005 AV Receiver (1699 eruo), AV7005 AV Voorversterker (1649 euro), NA7004 Network Audio Player/Tuner (799 euro) en de Melody Media (M-CR603) Netwerk CD Receiver (649 euro).

prijsvergelijking
vergelijk


Bekijk ons Home cinema kopen overzicht voor links naar alle home cinema producten

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.