Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Logitech toont Revue set-top-box voor Google TV

Geschreven door
Geplaatst op7 oktober 2010, 18:12 CategorieAccessoires

Google TV, de beoogde volgende revolutie in TV land, begint steeds meer vorm te krijgen in producten. Logitech is er een tijdje mee bezig geweest, maar nu is de Logitech Revue set-top-box dan ook officieel gelanceerd. Deze set-top-box is speciaal gemaakt voor Google TV en moet het internet (geoptimaliseerd) in de huiskamer gaan brengen.

Het gebruik van de Revue is zeer simpel. Sluit het apparaat aan op je TV en de rest gaat vanzelf. Je kunt gemakkelijk surfen op het internet, films downloaden en Apps installeren. Qua software maakt de Revue gebruik van Google Android en Google Chrome.

Naast de Google TV mogelijkheden kun je natuurlijk gebruik blijven maken van de standaard TV kanalen op je TV of digitale decoder. Wel biedt de Revue de mogelijkheid voor meen stuk meer (internet) TV kanalen, waarvan sommigen gratis te bekijken zijn.

De prijs van de Revue zal in Amerika op 299,00 dollar liggen. De accessoires zijn helaas de producten die het geheel duurder maken, want voor 149,00 dollar heb je een webcam en voor 130,00 dollar een toetsenbord.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.