Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Jamo komt met A 102 home cinema luidspreker set

Geschreven door
Geplaatst op15 oktober 2010, 16:14 CategorieHome cinema sets

Importeur Havoned heeft vandaag de nieuwe Jamo A 102 home cinema luidspreker set aangekondigd. Dit 5.1 surround systeem bestaat uit twee satelliet front speakers, twee satelliet surround speakers, een center speaker en een subwoofer.

De zeer compacte satelliet speakers zijn maar 9,1 cm hoog en wegen slechts 800 gram. De center speaker heeft de grootte van 2 satelliet speakers en is iets zwaarder met 1,1 kilogram. Door de woofer en de tweeter in één unit te plaatsen heeft Jamo een 2-weg systeem van deze grote kunnen creëren. De Jamo subwoofer is een nieuw ontwikkeld model, de 200 Watt sterke SUB 210. Het grote verschil met het voorgaande model is dat dit model een stuk kleiner is en dus beter in iedere omgeving past.

De luidsprekers kunnen op een optionele standaard geplaatst worden of met een optionele muurbeugel aan de muur bevestigd worden.

De Jamo A 102 is vanaf heden verkrijgbaar voor een adviesprijs van 400,00 euro.

prijsvergelijking
vergelijk


Bekijk ons Home cinema kopen overzicht voor links naar alle home cinema producten

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.