Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Bose Lifestyle 235: 2.1 home cinema systeem

Geschreven door
Geplaatst op15 oktober 2010, 21:12 CategorieHome cinema sets

Bose heeft haar nieuwe Lifestyle 235 home cinema systeem geintroduceerd. Volgens het merk zelf is dat het beste 2.1 kanaals home cinema surround systeem dat Bose ooit gemaakt heeft. De nieuwe GEMSTONE ES-luidsprekerarrays beschikken over drie drivers in elke luidspreker en produceren volgens Bose prachtig geluid dat een volledig nieuwe ervaring voor twee-luidspreker systemen biedt. Dankzij de Unify technologie kun je al je entertainment bronnen moeiteloos tot één systeem combineren.

Op de set kunnen tot wel 6 audio of video bronnen aangesloten worden en het systeem ondersteunt HD upscaling naar een 1080p resolutie. Daarnaast komt de Lifestyle 235 met een iPod/iPhone dock, een afstandsbediening en een headset om de audio van het systeem te kalibreren. Voor 3.495,00 euro kan de Lifestyle 235 van jou zijn.

 • Delen:

Reacties

 1. Menno
  04 januari, 2014 om 12:16

  Momenteel heb ik een Bose Cinemate. De surroundbeleving vind ik goed op het systeem de signalen goed interpreteert. Maar bij regulieren TV uitzendingen of films op TV is dat maar zelden het geval.
  Ik ben al langere tijd op zoek naar een goede review van dit systeem. Het is prijstechnisch een hele stap boven de Bose Cinemate en ik vraag mij af of het systeem het waard is.

  Zijn jullie misschien in staat dit systeem eens aan een grondige test te onderwerpen?

  • Martijn Chel
   04 januari, 2014 om 13:47

   in staat zeker maar Bose is niet zo happig op reviews. We hebben het menigmaal gevraagd, maar helaas.

 2. Gijs
  20 april, 2015 om 16:37

  @Menno… Bose is een merk dat ooit eens hoog aangeschreven stond. Nu is het een marketing bedrijf geworden. Geen kwaliteit maar show (erg jammer). De slogan voor de audifiel is nu:No highs, no lows, must be Bose!
  ook de testruimten zijn bevooroordeels voor bose. u kunt bijvoorbeeld nooit uw eigen cd spelen. (Mag ook niet van bose)… jammer… erg jammer

 3. Leo
  03 januari, 2019 om 10:22

  Ik wil graag extra speakers toevoegen op Bose lifestyle 235 ( met kabels) is iemand die weet wat er mogelijkheden zijn.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.