Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Bang & Olufsen komt met 32 inch BeoVision 10-32

Geschreven door
Geplaatst op30 oktober 2010, 16:54 CategorieLcd en led tv's

Het is nog steeds geen budget-vriendelijke model waar je wellicht al een tijdje op wacht, maar Bang & Olufsen heeft nu in ieder geval een kleinere BeoVision LCD TV gelanceerd. De vorm waarin deze TV verschijnt is de 32 inch BeoVision 10-32, welke veel van de features bevat van de andere BeoVision 10 series TV’s. Onder deze features vinden we onder meer Edge Lit LED achtergrondverlichting, een DVB-HD module (Digitale TV), en een paar ingebouwde speakers waarvan B&O zegt dat ze een audio kwaliteit bieden die vele maken hoger is dan die van de gemiddelde 32 inch TV. Daarnaast kun je zelf kiezen uit twee gemotoriseerde stands.

Hoeveel gaat dit je dan exact kosten? Ongeveer 4.000 euro helaas. Maar, qua design loop je dan wel voorop!

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.