Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Yamaha komt met YSP-2200 sound projector

Geschreven door
Geplaatst op22 september 2010, 23:01 CategorieHome cinema sets

Yamaha komt met een viertal nieuwe soundbars, waaronder de YSP-2200. Deze nieuwe slanke projector is volgens Yamaha gemakkelijk monteerbaar en instelbaar. Via een speciale microfoon wordt de Digital Sound Projector automatisch ingeregeld en aangepast op de ruimte waarin hij staat.

Naast een soundbar van 94 cm komt het systeem ook met een subwoofer van 100 Watt RMS vermogen. De set is gemaakt voor TV’s van 37 of 42 inch. Niet alleen kun je 5.1 surround sound weergeven, maar er zit ook een 7.1 functie op voor de perfecte weergave van Dolby TrueHD en DTS-HD Master Audio. Om deze functie te gebruiken moet je twee extra aanwezige speakers inschakelen. Qua aansluitingen bevat de YSP-2200 drie HDMI ingangen, alleen HDMI 1.4a met Auto Lip-Sync en HDMI-CEC functie.

Naast deze nieuwe sound projector introduceert Yamaha nog een drietal geïntegreerde soundbars. Deze worden de YRS-2100, YRS-1100 en de YRS-700 genoemd. De YRS-700 is een hoekmodel, terwijl de andere twee modellen voor een meer traditionelere opstelling geschikt zijn.

prijsvergelijking


vergelijk


Bekijk ons Home cinema kopen overzicht voor links naar alle home cinema producten

  • Delen:

Reacties

  1. Verstraete Carl
    18 oktober, 2010 om 11:41

    De Yamaha sound projector YSP-2200 zou omwille van zijn compacte afmeting perfect in mijn interieur passen maar kan iemand mij zeggen waar dit toestel te koop is?

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.