Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Yamaha komt met drie nieuwe high-end receivers

Geschreven door
Geplaatst op1 september 2010, 16:38 Categorie3D

Yamaha heeft in de UK haar home cinema receiver series ververst met de introductie van drie high-end, 3D compatibel, modellen. Alle drie de modellen – De RX-V1067 (omgerekend 1.020 euro), RX-V2067 (1.320 euro) en RX-V3067 (1.800 euro) – zijn uitgerust met HD audio decodering, Yamaha’s Cinema DSP signal processing en HDMI 1.4a connectiviteit met 3D en Audio Return Channel.

Hieronder vind je wat meer specificaties:

• RX-V1067
Ondersteunt HD audio en video bronnen, 8 in/2 out HDMI v1.4a, HD audio decoding met Cinema DSP 3D, nieuwe GUI (graphical user interface), nieuwe YPAO auto set-up, netwerk mogelijkheden, en controle via web browser.

• RX-V2067
7.2-kanaals (130 Watt), 8 in/2 out HDMI v1.4a, HD audio decoding met Cinema DSP, HQV video quality, nieuwe GUI, nieuwe YPAO met Reflected Sound Control, Scene functionaliteit.

• RX-V3067
7.2-kanaals (140 Watt), 8 in/2 out HDMI v1.4a, HD audio decoding met Cinema DSP 3D, HQV video quality, nieuwe GUI, nieuwe YPAO met Reflected Sound control, Scene functionaliteit, luidsprekeraansluitingen voor 2 extra zones en een verstevigd chassis.

Er is ook nog een verborgen control panel, waarin je een USB poort, Aux inputs, Zone 2/Zone 3/Zone 4 schakelaars en een YPAO microfoon jack terugvindt. Ook komt de RX-V3067 met twee afstandsbedieningen met leerfuncties, voor het gebruik is verschillende zones.

prijsvergelijking
vergelijk


Bekijk ons Home cinema kopen overzicht voor links naar alle home cinema producten

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.