Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Toshiba lanceert StorE TV+ media center

Geschreven door
Geplaatst op13 september 2010, 21:16 CategorieAccessoires


Toshiba
heeft een nieuw multimedia opslag medium gelanceerd genaamd de StorE TV+. Met dit apparaat kun je films (HD), muziek en foto’s opslaan en weergeven. De opslagruimte bedraagt 2TB. Het weergeven van de media bestanden gebeurt door middel van streaming.

De StorE TV+ is compatibel met bijna alle soorten media bestanden, of ze nu oud, nieuw, simpel of geavanceerd zijn. De output kun je sturen via de HDMI uitgang (1080p) naar een HD TV. Daarnaast zijn ook andere interfaces beschikbaar als USB en RCA.

Op een van de twee USB poorten heeft Toshiba de mogelijkheid gecreëerd om een draadloze Wifi dongel te installeren. Op deze manier kun je het apparaat ook in een draadloos thuisnetwerk moeiteloos gebruiken.

Het StorE TV+ media center is vanaf oktober beschikbaar voor een adviesprijs van 249,00 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.