Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sony SMP-N100 media center met Bravia Internet Video

Geschreven door
Geplaatst op29 september 2010, 1:29 CategorieMediaspelers

Sony komt met een heel nieuw apparaat, wat we nog niet eerder van het merk gezien hebben. Het is namelijk een media center dat eigenlijk dezelfde features bevat als de Bravia Internet Video functie op Sony Bravia producten. Via de SMP-N100 media speler kun je nu toegang krijgen tot widgets als YouTube, Video-On-Demand services en uitzending gemist diensten.

Het voordeel van de SMP-N100 is dat hij ook speciaal gemaakt is voor deze functie. Het is mogelijk om met het apparaat al het materiaal in een 1080p resolutie naar je TV te streamen en zelfs met de nieuwste audio codes af te spelen (DTS en Dolby). Ook heeft de SMP-N100 IP Content Noise Reduction voor het optimaliseren van de beeldkwaliteit zoals die van online (YouTube) content.

Qua aansluitingen is het ook echt een centrum voor al je home cinema media, want je kunt zowel analoog als digitaal alle kanten op. De SMP-N100 beschikt onder meer over HDMI, component, optisch en digitaal coaxiaal. Voorop het apparaat vind je een USB input. Verbinden met het internet kan gewoon draadloos via een Wifi functie.

Media bestanden die op andere apparatuur staan – zoals computers en NAS servers – kunnen gemakkelijk naar de SMP-N100 gestreamd worden via een DLNA verbinding. Hierbij worden de meeste video, foto en audio bestanden moeiteloos afgespeeld.

Een leuke bijkomstigheid is dat je met een speciale iPod/iPhone en Android App het de SMP-N100 helemaal kunt bedienen. Vanaf oktober 2010 moet de SMP-N100 in de winkels liggen.

prijsvergelijking
vergelijk


Bekijk ons Home cinema kopen overzicht voor links naar alle home cinema producten

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.