Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sony lanceert zes nieuwe BDXL 3D Blu-ray recorders

Geschreven door
Geplaatst op4 september 2010, 0:15 Categorie3D

Helaas voor Sony is het merk niet de eerste, een paar dagen na de aankondiging van zes nieuwe BDXL Blu-ray recorders van Panasonic. Maar, Sony is wel nog steeds een van de eerste merken die met BDXL aan de slag gaan. Het merk komt met zes nieuwe apparaten, varierend van 320GB tot 2TB intern geheugen, maar allen met dubbele tuners.

Wanneer het interne geheugen vol is kun je content schrijven naar 100GB BDXL discs, welke overigens niet te gebruiken zijn in huidige Blu-ray spelers. Alle zes de modellen ondersteunen ook 3D weergave, maar als je aan BDXL begint zul je vast ook wel aan 3D TV begonnen zijn.

Sony heeft nog niet aangegeven wat de kosten voor deze recorders gaan zijn, maar vanaf eind september moeten ze in Japan in de winkels liggen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.