Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sony Introduceert eerste Internet TV op 12 oktober

Geschreven door
Geplaatst op26 september 2010, 10:36 CategorieLcd en led tv's

Google TV is dan bijna gearriveerd en het lijkt erop dat Sony helemaal klaar is om haar eerste Internet TV dan ook aan te kondigen. De maand september komt al bijna tot zijn einde dus het ziet er niet naar uit dat Google TV deze maand nog officieel gelanceerd wordt, wat Intel (ook een van de partners van Google TV) wel had laten weten. De eerste uitnodigingen van Sony voor de onthulling van haar Google TV zijn verstuurd voor een lancering op 12 oktober.

Het is geen geheim dat op deze datum het Google TV paltform officieel op een Internet TV van Sony onthult zal worden. Sony is hiermee het eerste merk dat Google’s web-based video service integreert in haar producten, waarmee Google search en andere web-based elementen meteen en gemakkelijk op je TV beschikbaar zijn.

We zijn erg benieuwd en wachten dan ook 12 oktober in spanning af.

  • Delen:

Reacties

  1. Hebfactor
    30 september, 2010 om 14:05

    Spannend, hier wachten we al jaren op

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.