Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sharp LE824 en LE814 vervangen LE820 en LE810 LED TV’s

Geschreven door
Geplaatst op18 september 2010, 0:02 CategorieLcd en led tv's

Eerder dit jaar lanceerde Sharp de LE810 en LE820 Edge Lit LED TV’s met een aantrekkelijk design, maar helaas is heeft het voor deze modellen niet mogen duren. Beide modellen worden namelijk vervangen door de LE814 en LE824 modellen. Onder de updates vinden we onder meer de Aquos Net internet portal, HDMI 1.4 en een digitale TV tuner.

Wat betreft de beeldkwaliteit zijn er volgens Sharp geen verbeteringen doorgevoerd. Aquos Net is volgens met merk de belangrijkste update en geeft toegang tot het internet en widgets als YouTube en Picasa. Bij de modellen wordt een USB dongel meegeleverd voor draadloze toegang tot het internet. De HDMI 1.4 aansluiting geeft verder de mogelijk tot een ARC (Audio Return Channel).

Het design blijft ook grotendeels onveranderd. Zowel de LE814 als de LE824 beschikken over Sharp’s exclusieve glazen frontpaneel. De specs blijven ook onveranderd; Quattron panel, USB, 100Hz en Edge Lit LED verlichting.

Vanaf oktober moeten alle ‘oude’ modellen vervangen worden en moeten de nieuwe modellen in de schappen staan. De LE814 zal beschikbaar zijn in 40 en 46 inch formaten. De LE824 komt in 40, 46 en 52 inch formaten. Over de prijzen is nog niks bekend.

prijsvergelijking


vergelijk


Bekijk ons Home cinema kopen overzicht voor links naar alle home cinema producten

  • Delen:

Reacties

  1. Koen
    01 december, 2010 om 23:51

    Ben van plan deze tv te kopen, twijfel nog tussen philips 46pfl7605

    Met vriendelijke groet

    Koen Wold

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.