Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Philips introduceert ‘Ontwerp je eigen TV’ concept

Geschreven door
Geplaatst op10 september 2010, 23:46 CategorieLcd en led tv's


Philips
heeft een nieuw concept geintroduceerd waarbij je als consument je eigen TV kunt ontwerpen en customizen. Vanaf oktober 2010 kun je in bepaalde landen in Europa online een Philips TV uitkiezen en bijvoorbeeld naar eigen smaak, de kleur, scherm grootte, de standaard en de afstandsbediening kiezen.

In totaal zijn er volgens Philips bijna 100 design combinaties mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit acht verschillende kleuren en drie verschillende afstandsbedieningen. De website www.philips.com/designyourtv is speciaal voor deze actie in het leven geroepen en hier kun je dan ook echt de TV creëren die je graag zou willen hebben.


Je kunt helaas niet kiezen uit alle TV series van Philips. De TV die je kunt ‘ombouwen’ is gebaseerd op het model van de 7000 serie (7605H genaamd). Hierbij horen de volgende specificaties;

  • Full HD met Pixel Precise HD
  • 100 Hz en 2 ms panel
  • 20W RMS sound
  • Ambilight Spectre 2
  • NET TV
  • Edge Lit LED

Als je eenmaal je eigen TV ontworpen hebt kun je deze delen via Facebook, Twitter of andere social media en direct feedback krijgen van vrienden of familie op je design prestaties. Onderstaande video maakt duidelijk hoe het allemaal in zijn werk gaat. Binnen 3 weken na het maken van je eigen TV kun je hem thuis verwachten.

We kunnen helaas nog niet met zekerheid zeggen of we ook in Nederland mee kunnen doen met deze actie.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.