Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Panasonic lanceert Viera Pure TV serie met veranderende kleuren

Geschreven door
Geplaatst op16 september 2010, 22:05 CategorieLcd en led tv's

We kunnen niet zeggen dat een lichtgevende, kleur-veranderende lijst bovenaan ons lijstje staat wanneer we voor een nieuwe TV gaan shoppen, maar als het hoog op jouw lijstje staat (of vanaf nu staat) kun je misschien eens kijken naar de nieuwe Viera Pure LCD TV’s van Panasonic. De kleur van de lijst van de TV zou zich volgens Panasonic aanpassen aan het omgevingslicht van de kamer.

Naast deze opmerkelijke feature krijg je ook nog LED achtergrondverlichting op alle vier de modellen (19, 22, 32 en 37 inch), plus een ingebouwde iPod dock op de twee kleinere TV’s, en Panasonic’s eigen Viera Cast internet portal (compleet met Skype) op de twee grotere modellen. Voor 400 pond (480,00 euro) kun je er al eentje in bezit hebben.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.