Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

LG komt met DP1 mediaspeler

Geschreven door
Geplaatst op1 september 2010, 18:15 CategorieMediaspelers


LG introduceert de stijlvolle en gebruiksvriendelijke mediaspeler DP1 waarmee je al je (HD-)video’s, foto’s en muziek in huis kunt afspelen op TV. Zo kijk je op de bank in de huiskamer naar HD films van je PC, laptop of USB stick.

Het is een veel voorkomend probleem: een USB stick of externe harde schijf is aangesloten op de TV, Blu-ray-speler of een mediaspeler, maar herkent het af te spelen bestand niet, zoals de veel voorkomende extensies .iso , .mkv of .mp4. De DP1 van LG speelt alles af dat hem wordt aangeboden. Kijk letterlijk via ‘plug and play’ naar je (HD-)films of foto’s vanaf je USB stick. Of vanaf je PC of laptop door verbinding te maken met je thuisnetwerk, wat bovendien draadloos (DP1W) of bekabeld (DP1B) kan.

Iedereen geniet met de DP1 van beeld en geluid in de hoogst mogelijke kwaliteit. Zo heeft de DP1 een optische uitgang voor 5.1- of DTS Surround geluid beschikbaar, zodat de DP1 de gebruiker altijd omringt met de beste geluidservaring voor films en muziek.

De bediening van de DP1 is snel en met zijn grote iconen en duidelijke menustructuur zeer gebruiksvriendelijk. De handige, aanraakgevoelige knoppen aan de bovenkant en de handzame afstandsbediening maken de LG DP1 compleet. Door zijn compacte en stijlvolle uitstraling past hij uitstekend  bij elke mediaopstelling in huis. Zo steelt de DP1 absoluut de show in elke huiskamer.

Tenslotte biedt de DP1 via internet eenvoudig toegang tot de filmpjes van YouTube en de mooiste foto’s van gebruikers over de gehele wereld via Picasa, of bekijk het actuele weer via AccuWeather.

De LG DP1 is vanaf september 2010 in Nederland verkrijgbaar in twee versies: de DP1 Basic voor 109 euro en de DP1 Wifi voor 129 euro.

prijsvergelijking
vergelijk


Bekijk ons Home cinema kopen overzicht voor links naar alle home cinema producten

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.