Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

KEF komt met platte T Serie luidsprekers

Geschreven door
Geplaatst op23 september 2010, 21:43 CategorieLuidsprekers

De Britse luidsprekers fabrikant KEF heeft vandaag haar nieuwe T Serie slimline (dunne) luidsprekers gelanceerd. De T Serie is speciaal ontworpen om perfect bij elke willekeurige flatscreen TV te passen.

Volgens KEF bieden de ultra dunne luidsprekers een buitengewoon goed geluid wat menig audiofiel zal doen verbazen. De aan de wand te monteren T Serie bestaat uit de T101 satelliet luidsprekers, de T101c center luidspreker en de T2 subwoofer. Een 5.1 home cinema systeem, genaamd de T105 zal vanaf 15 oktober in de UK te koop zijn voor ongeveer 1.200,00 pond (omgerekend 1.400,00 euro). Daarnaast zullen op een later moment meerdere luidsprekers in de T serie gelanceerd worden.

De satelliet luidsprekers bevatten een 1 inch tweeter en een 4 inch LF driver. Er wordt gebruik gemaakt van een gesloten box systeem, met een diepte van maar 35mm, voor een betere integratie met de subwoofer. KEF geeft verder aan dat de output van deze luidpsprekers overeenkomt met de goed ontvangen KHT-3005SE satelliet luidspreker. De subwoofer heeft naast het ultra dunne design ook een 10 inch woofer en een 250W Class D versterker.

prijsvergelijking


€ 1.799,00

op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende dag in huis

Bekijk

Bron: beslist.nlvergelijk


Bekijk ons Home cinema kopen overzicht voor links naar alle home cinema producten

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.