Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

IFA 2010: Sharp onthult LE924 high-end LED TV

Geschreven door
Geplaatst op4 september 2010, 17:44 CategorieLcd en led tv's

Sharp heeft tijdens de IFA 2010 een aantal nieuwe flatscreen TV’s gepresenteerd, waaronder de high-end LE924. Dit model is vergelijkbaar met de LE925 3D LED TV, maar dan vanzelfsprekend zonder de 3D mogelijkheden. De LE924 is nog steeds volgepakt met nieuwe technologieën als LED, 200Hz, Time Shift opnamen, Internet en een slank design.

Het scherm komt met Edge Lit achtergrondverlichting, wat ook inhoudt dat de TV erg dun is. aan de voorkant heeft Sharp een glazen plaat aangebracht om de TV een exclusieve look mee te geven en alle inputs en outputs wijzen naar beneden of naar de zijkant. De technische specificaties zijn vergelijkbaar met die van de LE925 maar om ze even te benoemen; Quattron panel, Edge Lit achtergrondverlichting, 200Hz techniek, 4 HDMI inputs (waarvan 1 HDMI 1.4) en scanning backlights. De speakers leveren 2×10 Watt en Sharp heeft ook een 15 Watt subwoofer toegevoegd.

Net als de LE925 heeft de LE924 de mogelijkheid voor toegang tot het internet met Aquos Net +. Andere features zijn onder meer DLNA, Time Shift opnemen (ingebouwde HDD), en een USB poort met DivX HD ondersteuning.

prijsvergelijking
vergelijk


Bekijk ons Home cinema kopen overzicht voor links naar alle home cinema producten

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.