Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Ga jij voor ‘groene’ home cinema apparatuur?

Geschreven door
Geplaatst op12 september 2010, 16:47 Categorie3D

Tijdens de IFA van dit jaar was er veel nieuws over zogenaamde ‘groene’ TV’s en ‘groene’ receivers. De grotere merken hadden allemaal wel een nieuw home cinema product dat zo weinig verbruikt om ‘groen’ te mogen heten. Maar wat wij ons afvragen is of de consument, jullie, wel op een groene home cinema apparatuur zitten te wachten? Is het voor jou belangrijk dat de TV een ‘groen’ of ‘eco’ label toegewezen krijgt en hoe belangrijk is dat label dan voor je? Laat het ons via onderstaande poll even weten. Mocht je er nog verder over willen uitweiden dan kun je onderaan dit bericht een reactie achterlaten.

[poll id=”17″]

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.