Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Denon lanceert AVR-A100 9.2-kanaals surround receiver

Geschreven door
Geplaatst op3 september 2010, 22:02 Categorie3D

Ter ere van het 100-jarige bestaan van het merk lanceert Denon de AVR-A100 AV receiver. De AVR-A100 s een 9.2-kanaals home cinema surround receiver en biedt onder meer high-bit i/p conversie en (up)scaling, maar de AVR-A100 is ook uitermate geschikt voor netwerk audio en streaming.

Het jubileumstuk heeft een 9-kanaals versterker met discrete mono Amp constructie en een 11.2-kanaals Pre versterker voor de hoogste flexibiliteit. De receiver maakt gebruik van HDMI 1.4 en biedt ondersteuning aan ARC en 3D bestanden. Voor de gebruiksvriendelijkheid beschikt het over Audyssey MultEQ XT32 met auto setup en het kan middels een iPhone (met App) te besturen.

De AR-A100 receiver wordt met een speciale editie blokkeringscondensator en een vergulde in/out luidsprekerterminal geleverd. De AV surround receiver heeft een gietijzeren basis om de geluidskwaliteit te stabiliseren.

prijsvergelijking
vergelijk


Bekijk ons Home cinema kopen overzicht voor links naar alle home cinema producten

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.