Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Denon lanceert AVR-1311 instap AV receiver

Geschreven door
Geplaatst op10 september 2010, 14:39 Categorie3D

Denon heeft de komst aan van een nieuwe instap AV receiver aangekondigd. De 5×110 Watt AVR-1311 biedt nieuwkomers volgens het merk een veelzijdige en krachtige AV receiver tegen een aantrekkelijke prijs. De AVR-1311 is een AV receiver met HDMI versie 1.4a aansluitingen (4 ingangen, 1 uitgang) die aangesloten kunnen worden op de TV en andere componenten zoals Blu-Ray disc spelers, Game Consoles, en Set-top-boxen. Ook ondersteunt de AVR-1311 volledige doorgave van 3D technologie, Deep Color, en “X.V. Color”. Qua audio ondersteunt de AVR-1311 Dolby TrueHD, DTS Master Audio en andere HD audio formaten. Verder is de receiver uitgerust met Denon’s Compressed Audio Restorer om gebruikers een gedetailleerder en dynamischer geluid te bieden van gecomprimeerde muziek bronnen, en een stereo Mini-Jack aansluiting op de voorkant waar men gemakkelijk een draagbare muziekspeler op kan aansluiten.

Om zo natuurgetrouw mogelijk het originele surround geluid te reproduceren zijn alle 5 de kanalen van de AVR-1311 uitgerust met gelijkwaardige eindversterkers en hetzelfde vermogen. Daarnaast worden dezelfde technieken gebruikt die ook worden toegepast in de duurdere Denon AV receivers.

Voor verdere verbetering van het gebruikersgemak is de AVR-1311 uitgerust met de Quick Select functie op het frontpaneel en afstandsbediening. Met deze functie biedt de receiver de gebruiker een één-knop bron- en surroundmodus keuze. Dankzij de speciaal voor Denon iPod Dockingstation ontwikkelde aansluiting kunnen gebruikers hun iPod/iPod Touch of iPhone aansluiten. Het optioneel verkrijgbare Denon iPod/iPhone Dockingstation kan worden bediend met de afstandsbediening van de AVR-1311 en biedt On-Screen informatie van artiest, album en nummer.

De AVR-1311 AV receiver wordt leverbaar in de kleur zwart en is vanaf eind augustus verkrijgbaar bij geautoriseerde Denon dealers voor een geadviseerde verkoopprijs van 399,00 euro.

prijsvergelijking
vergelijk


Bekijk ons Home cinema kopen overzicht voor links naar alle home cinema producten

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.