Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Western Digital Elements Play mediaspeler met harddisk

Geschreven door
Geplaatst op10 augustus 2010, 20:45 CategorieAccessoires

Western Digital heeft al jaren een uitstekende naam als het aankomt op mediastreamers en players en ook als het aankomt op externe harddisks, maar nog nooit heeft het merk deze twee producten weten samen te voegen tot een media speler met harddisk. Daar komt nu verandering in met de Western Digital Elements Play. De elements Play bevat de playback functies van WD TV en de opslagmogelijkheid van 1TB of 2TB.

Een goede media speler moet een echt middelpunt zijn voor al je media materiaal en dat is de Elements Play zeker aangezien het apparaat een waslijst aan formaten ondersteunt. Wat betreft video kan de Elements Play onder meer overweg met AVI, MPEG, VOB, ISO, MP4, MOV, MKV, TS, FLV en RM, met codecs als Xvid/DivX, H.264, AVC. Daarnaast worden de ondertiteling bestanden srt, ssa, sub, smi, mks en txt ondersteunt. Stilstaande beelden kunnen weergegeven worden als Jpeg, GIF, TIFF, BMP en PNG. Alsof dat nog niet genoeg is kan de media speler wat audio betreft omgaan met WAV, MP3, AAC en WMA, FLAC, OGG, MKA en APE bestanden.

Een klein nadeel van de Elements Play is dat deze niet beschikt over een ethernet aansluiting. Alles wat je af wilt spelen moet dus op de interne harddisk staan, of op een externe harddisk welke je aan de media speler kunt koppelen. Video kan op de hoogste kwaliteit weergegeven worden via de HDMI aansluiting.

De prijs van dit alles moet omgerekend ongeveer 200,00 euro gaan zijn.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.