Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Met de Netgear WNDA3100 draadloos internet op Panasonic Viera TVs

Geschreven door
Geplaatst op13 augustus 2010, 21:39 CategorieAccessoires

NETGEAR kondigt vandaag aan dat Panasonic het merk exclusief heeft geselecteerd als externe leverancier voor de ondersteuning van de Viera HD TV series. De samenwerking wordt afgetrapt met de introductie van de NETGEAR N600 Wireless Dual Band USB Adapter WNDA3100. Gezamenlijk maken NETGEAR en Panasonic het mogelijk om online content toegankelijk te maken en te streamen naar televisies, zodat de consument de ultieme connected entertainment ervaring beleeft.

“De samenwerking van NETGEAR en Panasonic maakt het voor consumenten mogelijk om home entertainment apparaten eenvoudig te verbinden en, gewoon via de televisie in de huiskamer, toegang te krijgen tot online content,” aldus David Henry, Senior Director of Product Marketing, Home Products, NETGEAR. “NETGEAR’s Wireless Dual Band USB Adapters leveren de snelheid en betrouwbaarheid die nodig is voor videostreaming. Door de onbetwiste leiderschap en innovatiekracht van Panasonic in de HD TV markt is thuis een exceptionele entertainment ervaring mogelijk.”

Naast de hoge snelheid en het verre bereik is de NETGEAR N600 Wireless Dual Band USB Adapter uitgerust met NETGEAR’s Push ‘N’ Connect technologie. Met deze technologie kunnen de Panasonic Veira TV en de draadloze router met één druk op de knop met elkaar worden verbonden en kan internet content draadloos naar de televisie gestreamed worden door middel van de Viera Cast IPTV technologie. VIERA Cast vereist geen extra hardware of installatie en maakt het mogelijk om toegang te krijgen tot online content via een simpele webinterface die ingebouwd is in de televisie. Hiermee is toegang te verkrijgen tot onder andere:
• Amazon Video On Demand
• YouTube
• Picasa photo sharing service
• Additionele programma’s: VIERA Cast is ook voorzien van real-time weervoorspellingen en beursinformatie.

De NETGEAR N600 Wireless Dual Band USB Adapter voor Panasonic Viera HD TV’s is vanaf nu verkrijgbaar.

prijsvergelijking
vergelijk


Bekijk ons Home cinema kopen overzicht voor links naar alle home cinema producten

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.