Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Logitech Z623 2.1 home cinema systeem met THX certificering

Geschreven door
Geplaatst op26 augustus 2010, 20:31 CategorieHome cinema sets

Logitech heeft haar nieuwe 2.1 home cinema systeem, genaamd de Z623, gelanceerd. Het systeem is THX gecertificeerd en moet films en games een extra dimensie geven. Het systeem heeft een vermogen van 200 watt (RMS). Logitech Speaker System Z623 is eenvoudig in gebruik te nemen en is voor verschillende doeleinden inzetbaar. De set is uitgerust met meerdere inputaansluitingen. In totaal kunnen drie audiobronnen worden aangesloten. Van een computer tot een game console, digitale muziekspeler, televisie of DVD speler: het systeem werkt met alle geluidsbronnen. Voor toegankelijke bediening zijn alle functies ondergebracht op de rechter satellietspeaker. Hiermee zijn volume en bas eenvoudig instelbaar voor een optimale geluidservaring.

Om in aanmerking te komen voor THX certificering moet het systeem, bestaande uit twee satellietspeakers en een subwoofer, voldoen aan strenge prestatienormen. De ontwerpers van Logitech hebben nauw samengewerkt met deskundigen van THX en meer dan vierhonderd akoestische en elektrische benchmarks uitgevoerd om frequentiebereik, output vermogen, vervorming, ruis en gemiddelde prestaties te meten. In het geval van de Logitech Z623 speakers hebben alle inspanningen geresulteerd in een systeem dat dialogen en omgevingsgeluiden zeer helder weergeeft.

Het Logitech Speaker System Z623 is vanaf september verkrijgbaar voor 169 euro.

prijsvergelijking
vergelijk


Bekijk ons Home cinema kopen overzicht voor links naar alle home cinema producten

 • Delen:

Reacties

 1. J.a.Spies
  22 mei, 2014 om 15:26

  Ik heb de logitech Z623 op mijn Panasonic LCD TV aan de koptelefoon uitgang aangesloten, maar er komt geen geluid uit. De koptelefoon uitgang werkt wel met mijn koptelefoon.Kunt u mij helpen?

  m.v.g. Mw. J.a. Spies

 2. J.a.Spies
  25 mei, 2014 om 19:21

  Probleem is opgelost. Wat een geweldig geluid,veel mooier dan een soundbar (heb verschillende beluisterd).

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.