Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

IJzersterk Gorilla Glass voor TVs

Geschreven door
Geplaatst op2 augustus 2010, 20:32 CategorieLcd en led tv's

Het bedrijf Corning Inc. heeft al een tijdje de beschikking over, volgens hun, niet kapot te krijgen Gorilla Glass voor LCD TV’s, maar tot nu toe heeft nog geen enkele fabrikant van dit product gebruik gemaakt. Dat moet allemaal gaan veranderen, blijkbaar, aangezien Corning recentelijk heeft aangekondigd haar productie capaciteit massaal uit te breiden. Het bedrijf verwacht haar eerste deal in de herfst van dit jaar.

De voordelen van Gorilla Glass zijn onder meer duurzaamheid, sterkte en kras bestendigheid, waarvan sommigen zeggen dat het een groot unique sellingpoint is voor display fabrikanten die graag hun plastic frames zien verdwijnen. Natuurlijk is het grote nadeel van dit alles dat we weer 50 euro meer moeten betalen met het extra sterke display ingebouwd, maar aan de andere kant is het feit dat je de keuze hebt beter dan niets, toch?

  • Delen:

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.