Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

3 beelden tegelijkertijd op een 3D TV

Geschreven door
Geplaatst op9 augustus 2010, 22:06 Categorie3D

Sony heeft een patent aangevraagd welke het mogelijk moet maken om drie (of zelfs meer) beelden tegelijkertijd weer te geven op een 3D TV. Deze drie onafhankelijke beelden kunnen ook iedereen aan een andere gebruiker getoond worden. Je kunt dus zelf naar een ander programma kijken dan twee mensen die naast je zitten. Deze techniek is mogelijk omdat 3D brillen shutters bevatten die open en dicht gaan. Zo wordt bepaalt welke beelden je wel of niet mag zien. Als er dus twee personen een 3D bril dragen terwijl ze naar dezelfde 3D TV kijken hoeven ze niet perse hetzelfde beeld te zien.

3DTVMagazine heeft het complete verhaal. Lees snel verder..

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.