Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Uitbreiding Philips Net TV

Geschreven door
Geplaatst op21 juli 2010, 20:30 CategorieDigitale tv

Philips heeft vandaag bekend gemaakt dat de diensten van de AVRO, VARA en de VPRO nu ook te zien zijn via Philips Net TV. Dit is een uitbreiding op het reeds brede aanbod van uitzendingen, films en tv-series die met Net TV van Philips te bekijken zijn. Sinds het voorjaar van 2010 is Philips volop bezig de diversiteit van haar aanbod wat Net TV betreft te vergroten.

Dankzij de samenwerking met de VARA kunnen nu ook de populaire dagelijkse actualiteitenprogramma’s ‘De Wereld Draait Door’ en ‘Pauw en Witteman’ terug gekeken worden via Net TV. Via AVRO Klassiek kan de consument klassieke muziek beluisteren en concerten terug zien. Daarbij kan de filmliefhebber via Cinema.nl van de VPRO de meest actuele filminformatie en recensies nu ook via Net TV bekijken.

Met Philips Net TV is het mogelijk om TV uitzendingen en series via internet (terug) te kijken op een televisiescherm in plaats van op de computer. Op het beeldscherm verschijnt een startpagina die eenvoudig en snel toegang biedt tot uiteenlopende entertainment- en informatiewebsites. Met de afstandsbediening van de televisie kunnen de programma’s en diensten van Net TV vervolgens makkelijk geselecteerd en bekeken worden.

Philips heeft inmiddels een ruim aanbod van terugkijkdiensten en werkt naast de AVRO, VARA en VPRO, ook samen met RTL Gemist en Eredivisie Live.

Bron: Philips

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.