Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Sharp presenteert DV200 met ingebouwde DVD speler

Geschreven door
Geplaatst op24 juli 2010, 17:41 CategorieLcd en led tv's

Sharp heeft haar nieuwe DV200 LCD TV serie gepresenteerd. De DV200 serie is een lijn kleine TV’s met een zeer fun en strak design en een geïntegreerde DVD speler. Door de ingebouwde DVD speler is deze serie TV’s zeer geschikt voor slaapkamers, kinderkamers, in een boot, of op een camping.

De DVD speler is geintegreerd aan de zijkant van de TV en heeft geen invoerlade. Naast de DVD weergave kan de speler ook omgaan met CD’s, MP3 CD’s en WMA CD’s. Sharp heeft ook een USB poort toegevoegd welke onder andere DIVX HD bestanden kan afspelen. De TV’s hebben een resolutie van 1.366 x 769 pixels, een elektronische programma gids (EPG), een HDMI input, en een geheugen van 1.000 pagina’s voor teletekst.

Binnenkort zullen de DV200 modellen beschikbaar zijn in 22 inch, 26 inch, en 32 inch formaten. Over de prijs is nog niks bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.