Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Samsung toont ultieme THE 9 Series home cinema componenten

Geschreven door
Geplaatst op23 juli 2010, 19:24 Categorie3D

Samsung heeft een nieuwe lijn high-end home cinema componenten ontworpen die perfect moeten samengaan met de top serie C9000 3D LED TV’s. De serie heeft de naam THE 9 meegekregen en bestaat uit een 7.1 home cinema surround speaker systeem en een 3D Blu-ray speler, gemonteerd op een voet. Alle componenten zijn afgewerkt in dezelfde titanium lak als de C9000 3D LED TV serie en zijn volgens Samsung het beste van het beste. De componenten, welke in bijgaande foto’s als prototype zijn weergegeven, zijn deze week onthult in de UK.

Samsung wilde bij de onthulling niet ingaan op de specificaties en details van de THE 9 serie, maar sprak wel over en compleet nieuw ontworpen systeem dat ieder zal verbazen. Volgens Samsung is er geen andere product op de markt dat met de THE 9 te vergelijken is en is de THE 9 ontworpen met gebruik van de beste componenten.

Daarnaast voegt het merk hier aan toe dat deze serie een statement is voor hoge kwaliteit en een ultieme surround ervaring. “Dit geeft ons een positie die geen andere fabrikant zal kunnen evenaren”, aldus Samsung. “Dit is het beste van het beste!”.

Het absoluut aantrekkelijke home cinema systeem bestaat uit vier staande luidsprekers, een horizontale centre speaker en twee kleinere luidsprekers. De 3D Blu-ray speler is bevestigd aan een voet en Blu-ray discs kunnen aan de zijkant ingeworpen worden. Hopelijk zien we snel meer van deze set!

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.