Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Logitech lanceert Z506 surround systeem

Geschreven door
Geplaatst op16 juli 2010, 20:33 CategorieHome cinema sets

Logitech komt met een nieuw 5.1 surround speaker systeem, genaamd de Z506. Het compacte systeem is ontworpen voor plaatsing in de huiskamer, maar ik kan me voorstellen dat je daar een wat groter home cinema systeem neerzet. Het mooie van deze set is wel dat de prijs geen drempel is voor aanschaf; voor minder dan 90,00 euro kun je de Z506 namelijk kopen.

Het surround systeem is multifunctioneel te noemen. Je kun de set namelijk aansluiten op elke willekeurige bron, zoals een computer, DVD speler, game console of iPod. Ook kan de Z506 surround geluid halen uit stereo bronnen, met een vermogen van 75 Watt, en beschikt de set over een hoofdtelefoon aansluiting.

De Logitech Z506 zal in augustus in Groot-Brittannië gelanceerd worden voor een prijs van 80,00 GBP. Het is nog niet bekend of het systeem ook naar Nederland zal komen.

prijsvergelijking
vergelijk


Bekijk ons Home cinema kopen overzicht voor links naar alle home cinema producten

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.