Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

3D update voor soundbars en home cinema sets van Yamaha

Geschreven door
Geplaatst op2 juli 2010, 23:43 Categorie3D

Vanaf vandaag is het voor verschillende Yamaha soundbars en home cinema systemen mogelijk om een 3D update te downloaden zodat de firmware naar HDMI 1.4a gezet wordt en de functies voor 3D passthrough en Audio Return Channel werkelijkheid worden.

De update is beschikbaar voor de YSP-4100 en YSP-5100 Digital Sound Projectors en geeft zowel de mogelijkheid om 3D signalen door te sturen als de mogelijkheid voor de Audio Return Channel functie. Voor de home cinema systemen, de YHT-S400 en de YHT-S1400, komt de update ook beschikbaar, maar geeft alleen de mogelijkheid om 3D signalen door te sturen.

De update is te downloaden van de website van Yamaha. Voer hier het desbetreffende modelnummer is en je kunt de download starten

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.