Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Video: Hoe Google TV werkt

Geschreven door
Geplaatst op17 juni 2010, 13:00 CategorieLcd en led tv's

Eind mei onthulde Google haar nieuwe Google TV platform. Dit platform moet Internet en TV samenbrengen op een interactieve manier, zodat je alle contact van het internet kunt bekijken op de TV in de huiskamer. Google heeft vandaag een video gelanceerd waarin ze laat zien hoe Google TV precies werkt.

In principe is Google TV een internet oplossing voor de huiskamer. Het is geen flatscreen TV, maar een apparaat (of software pakket) dat in een flatscreen TV geïntegreerd kan worden of in een aparte box beschikbaar is.

Google TV probeert het internet en de TV op een gemakkelijke manier te combineren, terwijl het ook toegang biedt tot functionaliteiten als opnamen, zoeken in kanalen en het internet, een echte internet browser, en veel meer. Voor meer informatie over Google TV, zie ons artikel van 21 mei.

Google TV zal later dit jaar in de US gelanceerd worden en in 2011 in Europa.

Meer informatie: Sony kondigt eerste Google TV producten aan

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.