Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Video: Sharp demonstreet 30 schermen display

Geschreven door
Geplaatst op7 juni 2010, 22:07 CategorieLcd en led tv's

Een grote multi-scherm set-up is altijd al indrukwekkend om te zien, maar het minder mooie aan deze opstellingen is vaak dat de ruimte tussen de schermen te groot is, wat weer afleidt van het totale effect. Sharp’s nieuwe PN-V601 60 inch LCD monitor met LED achtergrondverlichting moet dit probleem verhelpen met een lijst van maar 2.4mm aan de rechter- en onderkant en een 4.1mm lijst aan de linker- en bovenkant.

Her resultaat is een ruimte van 6.5mm tussen de verschillende schermen, in een 5×6 matrix van 30 LCD schermen. Bekijk de indrukwekkende resultaten in de video hieronder. Het is bijna alsof je de openingsscène van The Dark Night door dik kippengaas aan het kijken bent. Ok, niet echt, maar het is wel de moeite waard om te zien.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.