Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Google Maps en Facebook op Samsung TVs en Blu-ray spelers

Geschreven door
Geplaatst op14 juni 2010, 14:00 CategorieBlu-ray

We weten nog steeds niet of Samsung Google’s Internet TV (gebaseerd op Android software) in haar TV’s gaat integreren, maar recentelijk heeft het merk wel Google Maps en Facebook gelanceerd als deel van haar bestaande Samsung Apps platform. Veel verdere details heeft Samsung niet bekend gemaakt, maar de meeste consumenten die een product uit de 2010 line-up TV’s, Blu-ray spelers en home cinema systemen gekocht hebben kunnen toegang krijgen tot de apps.

We hebben demo’s gezien van hoe de Samsung Apps mobiele apparaten (telefoons) en TV’s gemakkelijk kunnen verbinden, maar kan een Google Maps applicatie dezelfde functie als Google TV bieden en informatie van en naar mobiele apparaten sturen? We zullen even moeten afwachten of deze applicaties dan ook bruikbaar zijn.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.