Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Nieuwe M-ER803 Blu-ray speler en SR7005 receiver van Marantz

Geschreven door
Geplaatst op3 mei 2010, 22:13 Categorie3D

We hebben ze nog niet officieel kunnen zien, maar tijdens de High End Show in München zal Marantz drie nieuwe producten introduceren voor de 2010 line-up. Dit zijn natuurlijk niet de enige producten van Marantz voor 2010 en meer nieuws zal dan ook snel volgen.

Het meest opvallende nieuwe product is de M-ER803 alles-in-één Blu-ray speler. Volgens Marantz biedt de M-ER803 vernieuwende technieken in een compacte behuizing. De zeer complete speler kan onder meer overweg met Blu-ray films, DVD’s (met upscaling naar 1080p) en CD’s. Daarnaast bevat het apparaat een digitale iPhone/iPod USB input en kun je verbinding maken met andere apparaten via Bluetooth. De M-ER803 krijgt een adviesprijs van 999,00 euro.

Naast een multifunctionele Blu-ray speler komt Marantz ook met een high-end Netwerk Audio speler. De NA7004 kan overweg met alle soorten muziekbestanden en kan verbonden worden met een computer, een iPhone, internet radiostations, Napster en nog veel meer. De NA7004 biedt zoals te verwachten natuurlijk ook een echte Marantz kwaliteit voor de audio. De NA7004 zal een adviesprijs krijgen van 749,00 euro.

Eén van de nieuwe receivers van 2010 is de SR7005. Dit wordt het topmodel van 2010 en heeft een vermogen van 125 Watt, bestemd voor maximaal 7 luidsprekers. Daarnaast het ook Marantz 3D niet vergeten en beschikt de SR7005 over zes HDMI inputs met HDMI versie 1.4 en worden alle 3D formaten ondersteund. Ook via deze receivers kun je gemakkelijk verbinding maken met een draadloos thuisnetwerk, een computer of muziek beluisteren via internet radio. De SR7005 krijgt een adviesprijs van 1.599,00 euro.

prijsvergelijking


vergelijk


Bekijk ons Home cinema kopen overzicht voor links naar alle home cinema producten

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.