Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Loewe komt met de Individual Sound Projector

Geschreven door
Geplaatst op24 mei 2010, 14:48 CategorieHome cinema sets

Wil je een goed audio systeem, maar niet 6 (of meer) luidsprekers in je kamer plaatsen? Dan heeft Loewe een perfecte oplossing in de vorm van de Individual Sound Projector. De Individual Sound Projector is een geavanceerde soundbar met 40 kleine luidsprekers en 2 woofers die zorgen dat het geluid op de juiste manier door de ruimte verspreid wordt en een surround effect verzorgen.

Het principe van de soundbar blijft hetzelfde; Via weerkaatsingen van het geluid op de wanden van de ruimte wordt het surround gevoel gecreëerd. Maar volgens Loewe is het niet zomaar een surround ervaring, maar een heuze 7.1 realistische surround belevenis. Bij de eerste set-up van het apparaat wordt de ruimte exact doorgemeten en wordt door middel van de resultaten van de meting de meest optimale audio en richt instelling gekozen.

De Loewe Individual Sound Projector bevat maar liefst vier HDMI inputs, en één HDMI output. Daarnaast heeft de soundbar een geïntegreerde FM tuner met RDS. Als leuke, en handige, feature die zorgt voor een gebalanceerd volume niveau. De soms grote volume verschillen tussen verschillende TV zenders of binnen reclame blokken worden gelijkgetrokken.

De Individual Sound Projector past, zoals we kunnen verwachten van Loewe, perfect bij een Loewe TV en is ook compleet te bedienen met de afstandsbediening van deze TV. Daarnaast kun je de soundbar ook aan een muur bevestigen of los op een aparte stand. Qua kleur kun je ook nog kiezen voor chroom zilver, zwart en hoogglans wit.

De Loewe Individual Sound Projector is verkrijgbaar voor een adviesprijs van 1.399 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.