Het laatste nieuws en reviews van de nieuwste home cinema-producten

Loewe Individual: Een TV die je zelf kunt vormgeven

Geschreven door
Geplaatst op20 mei 2010, 20:02 CategorieAccessoires


Loewe
introduceert de nieuwe Individual LCD TV; een televisie die je zelf kunt vormgeven. Kleur, vormen, beeldschermformaten, soundopties, opstellingsvarianten, multimedia, integratie in de ruimte en technische uitrusting kunnen aangepast worden aan iedere persoonlijke woonsituatie, smaak of wens. Het frame van de LCD TV kan zelfs aangepast worden aan bijvoorbeeld de kleur van het behang! Loewe biedt door het combineren van al je wensen meer dan één miljoen combinatiemogelijkheden.

De nieuwe Individual TV modellen beschikken over LED achtergrondverlichting, wat voor een perfecte kleurweergave en een laag energieverbruik zorgt. Bovendien is de bediening van het complete home cinema systeem nog intuïtiever gemaakt; met de Loewe Assist Media is het duidelijke en overzichtelijke menu met één hand te bedienden. Met de Individual Sound Projector wordt een echte bioscoopsfeer in huis gecreëerd en hoeven er geen concessies meer gedaan te worden aan de inrichting van de woonkamer. De 40 kleine luidsprekers en twee nieuwe lagetonenluidsprekers gebruiken de wanden van de woonkamer als reflectieoppervlak en creëren daarmee een 7.1 kanaals surround geluid.

Als ideale aanvulling op de nieuwe Individual LCD TV biedt Loewe met de uitbreiding van de Individual Rack lijn een designmeubel dat optimaal is afgestemd op alle Loewe-producten; flatscreens van de verschillende Loewe productlijnen, maar ook verschillende systeemcomponenten zoals luidsprekers, subwoofers en DVD spelers passen in het meubel. De nieuwe Rack varianten kunnen geïntegreerd worden met een centerspeaker of de Loewe Sound Projector. De noodzakelijke kabels kunnen uitstekend worden weggewerkt in het Rack.

Bron: Loewe

  • Delen:

Reacties

  1. Gerrit de Lange
    22 juli, 2010 om 13:50

    Vind het wel een toffe tv, zijn wel duur volgens mij, past in ieder geval goed bij onze Leolux mediakast 😉

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.